Piyano her yerde

Blog Single

Bu yıl 9-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek 23. Antalya Uluslararası Piyano Festivali, şehir etkinlikleri ile tüm Antalya'ya yayıldı. Nostaljik tramvay ve Havalimanı'ndaki piyano konserleri büyük ilgi görüyor.

Türkiye ve dünyadan birçok piyano yıldızını ağırlamaya hazırlanan 23. Antalya Piyano Festivali, şehir etkinlikleriyle Antalyalıları müzikle buluşturmaya devam ediyor. Halkla iç içe, müzikseverlerin de eşlik ettiği şehir etkinliklerinin yanı sıra bu yıl 'piyano' Antalya'nın her köşesinde halkla buluşuyor.

Nostaljik tramvay ve Havalimanı'nda gerçekleştirilen konserler müzik tutkunlarının büyük beğenisiyle devam ediyor. Tramvay yolcuları ve Antalya Havalimanı'nı kullanan müzikseverler, sürpriz ve halkla iç içe gerçekleştirilen konserlere büyük ilgi gösteriyor.

Nostalji tramvayda Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı öğrencilerinin gerçekleştirdiği konserlere tempo tutarak ve alkışlarıyla eşlik eden Antalyalılar renkli görüntüler oluşturuyor. Piyano şehir etkinlikleri 10 Aralık'a kadar devam edecek.

Şehir etkinlikleriyle Antalya’ya renk getiren 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 9-22 Aralık tarihleri arasında Cam Piramit ve Antalya Kültür Merkezi’nde binlerce müzikseveri ağırlayacak.

Büyükşehir’in toplu ulaşım araçları Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz

Blog Single

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. 29 Ekim Pazar günü belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı vatandaşların Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarına rahat ulaşım sağlamaları ve Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaları için ücretsiz olacak.

 
 
Doğu Garajı-Meydan arasındaki tramvay seferleri yeniden başladı

Blog Single
Çöken tramvay hattında çalışmalar tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki yedi arıklar bölgesinde kalan tramvay hattındaki onarım çalışmasını tamamlandı. Tramvay hattı yenilenen haliyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde yeniden kullanıma açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı- Meydan arasında kalan tramvay hattının alt yapısındaki çökmeler nedeniyle Ağustos ayında başlattığı onarım çalışması tamamlanarak, tramvay seferleri yeniden başlatıldı.

ALT YAPI GÜÇLENDİRİLDİ 
Tramvay hattının yapıldığı dönemde hattın geçeceği alanın altının tam doldurulmaması ve sıkıştırma işleminin yapılmaması nedeniyle yeraltı suyuna ve zamana bağlı olarak çökme meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi işletme güvenliğinin tam olarak sağlanması için zaruri bir onarım çalışması başlattı. Yeraltında çökmelerin giderilmesi amacıyla ekipler, Meydan-Doğu Garajı arasındaki hat bölgesinde yerin altındaki sert zemine ulaşıncaya kadar kazı yaptı. Zemin yeniden doldurularak, hattın alt yapısı güçlendirildi. Onarım çalışmasının yapıldığı bölgede yeniden raylar döşenerek, elektrik altyapısı yenilendi.

KULLANIMA AÇILDI
Meydan-Doğu Garajı arasındaki çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi tramvay seferlerini yeniden halkın kullanımına açtı. Doğu Garajı-Meydan arasındaki tramvay hattı yenilenen haliyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açıldı. 
 
Çöken tramvay hattı onarıldı

Blog Single
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı- Meydan arasında kalan tramvay hattının alt yapısındaki çökmeler nedeniyle başlattığı onarım çalışmasında sona gelindi. Ekipler, zemini güçlendirerek, yeni ray döşedi. Çalışmanın kısa sürede tamamlanmasıyla hat sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın önemli ulaşım hatlarından biri olan Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki yedi arıklar bölgesindeki tramvay hattında önemli bir onarım çalışması başlattı. Tramvay hattının yapıldığı dönemde hattın geçeceği alanın altının tam doldurulmaması ve sıkıştırma işleminin yapılmaması nedeniyle yeraltı suyuna ve zamana bağlı olarak çökme meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi işletme güvenliğinin tam olarak sağlanması için zaruri bir onarım çalışması başlattı. Üzerinden tramvay hattı geçen alanda ekipler ev yıkıntıları bulundu.

ZEMİN GÜÇLENDİRİLDİ
Yeraltında çökmelerin giderilmesi amacıyla ekipler, Meydan-Doğu Garajı arasındaki hat bölgesinde yerin altındaki sert zemine ulaşıncaya kadar kazı yaptı. Zemin yeniden doldurularak, alt yapısı güçlendirildi. Onarım çalışmasının yapıldığı bölgede yeniden raylar döşenerek, elektrik altyapısı yenilendi. Sıcak asfalt dökülen bölgede trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Büyükşehir ekipleri Meydan-Doğu Garajı arasındaki çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayarak, halkın kullanımına açacak. Doğu Garajı-Meydan arasındaki tramvay hattı yenilenen haliyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak.
30 Ağustos Zafer Bayramında Ulaşım Ücretsiz

Blog Single
30 Ağustos Zafer Bayramında Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. 30 Ağustos Çarşamba günü belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı vatandaşların kutlamalara rahat ulaşım sağlamaları ve Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamaları için ücretsiz olacak.
Doğu Garajı-Meydan arasındaki tramvay hattında onarım çalışması

Blog Single
Çalışma 5 Ağustos’ta başlayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki yedi arıklar bölgesinde kalan tramvay hattında onarım çalışması yapacak. 5 Ağustos’ta başlayacak olan çalışma 5 Kasım’da tamamlanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Tonguç, tramvay hattının çalışma sürecinde, tramvay seferlerinin Doğu Garajı- Meydan  durağı arasında ücretsiz otobüs aktarması ile devam edeceğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 5 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Antalya'nın önemli ulaşım hatlarından biri olan Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki yedi arıklar bölgesindeki tramvay hattında önemli bir onarım çalışması başlatıyor. Hattın alt yapısında yeraltı suyuna ve zamana bağlı olarak meydana gelen çökme nedeniyle işletme güvenliğinin tam olarak sağlanması için zaruri bir çalışma yapılması planlandı.

TONGUÇ, ‘5 KASIM’DA TAMAMLANACAK’
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Tonguç, tramvay hattının Doğu Garajı - Meydan arasında bulunan yedi arıklar bölgesinde gerçekleştirilecek onarım çalışmasının, 5 Kasım’da tamamlanacağını belirterek, “Bu süre boyunca tramvay seferleri Doğu Garajı - Meydan Durağı arasında ücretsiz otobüs aktarması ile sağlanacak. Onarım çalışması kapsamında hattın alt yapısı güçlendirilecek ve çökme riski en aza indirilecek. Çalışmayı 5 Kasımdan önce de tamamlayabiliriz. Onarım çalışmasının tamamlanmasıyla hat sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak” dedi. 
DUYURU

Blog Single

5 Ağustos 2023 tarihi itibari ile Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki Yedi Arıklar bölgesinde, hattın alt yapısında yeraltı suyuna ve zamana bağlı meydana gelen çökme nedeniyle işletme güvenliğinin tam olarak sağlanması için zaruri bir onarım çalışması planlanmıştır.

 

90 gün sürecek çalışma sürecinde, tramvay seferlerimiz Doğu Garajı - Meydan durağı arasında ücretsiz otobüs aktarması ile devam edecektir.

15 Temmuz’da ulaşım ücretsiz

Blog Single
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu ulaşımda belediyeye ait araçların ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlik ve anma programlarına vatandaşların daha kolay ulaşımı için belediyenin resmi plakalı araçları ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayı, 15 Temmuz Cumartesi günü vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.