4 günlük bayram ve 15 Temmuz’da ulaşım ücretsiz

Blog Single

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçları 4 günlük bayram tatilinde ve 15 Temmuz’da toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, ANTRAY ile nostalji tramvayı 9-10-11-12 Temmuz’daki 4 günlük Kurban Bayramı’nda ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 


 
Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 19 Mayıs’ta ücretsiz

Blog Single
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi plakalı belediye otobüsleri, Antray ve nostalji tramvay seferlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmasının 103. yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz hizmet verecek. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanacağı 19 Mayıs Perşembe günü vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin siyah plakalı otobüsleri ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayından ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Büyükşehir Ramazan Bayramı’na hazır

Blog Single

1 Mayıs ve Ramazan Bayramında belediyenin resmi plakalı Otobüsleri, Antray ve nostalji tramvayı ücretsiz olacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı araçları, Antray ile nostalji tramvayı 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günleri vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

ULAŞIM ÜCRETSİZ
Antalya Büyükşehir Belediyesi halkın bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesini sağlamak adına toplu ulaşımda vatandaşları sevindirecek bir karar aldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’nin işlettiği resmi resmi plakalı otobüsler, Antray ile nostalji tramvayı 1 Mayıs işçi bayramı ile 2, 3 ve 4 Mayıs olmak üzere 3 günlük Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak.

Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 23 Nisan’da ücretsiz

Blog Single
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. 23 Nisan Cumartesi günü belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı vatandaşların kutlamalara rahat ulaşım sağlamaları ve bayramı coşkuyla kutlamaları için ücretsiz hizmet verecek.
Başkan Böcek’in ihalesini yaptığı yeni vagonlar geliyor

Blog Single
3. Etap Raylı Sistem Hattı daha hızlı ulaşım sağlayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi toplu taşımada konforlu, güvenli ve hızlı ulaşımı sağlayacak 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında alınan yeni vagonların ilki Antalya’ya ulaştı. Vagon, gerekli testlerin tamamlanmasının ardından yolcu taşımaya başlayacak. Vagonun hayırlı olmasını dileyen Başkan Muhittin Böcek, “Her sözümüzün arkasındayız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Göreve geldiği zaman halkın yararına olacak yarım kalan projelere devam edeceklerini açıklayan Başkan Böcek önce 3. Etap Raylı Sistem Hattını tamamladı ardından bu hatta çalışacak vagonların ihalesini gerçekleştirdi. İhale kapsamında alınan vagonlardan ilki Antalya’ya ulaştı.

“HER SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”
Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Muhittin Böcek, “Yarım kalan, halkın yararına olan projeleri tamamlayacağız sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutarak, 3. Etap Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirdik. Göreve gelir gelmez başlattığımız çalışmalarla 18 kilometrelik Varsak-Müze hattınıhattın 11 kilometresini tamamlayarak Antalya ulaşımına kazandırdık. Şimdi de yine bizim gerçekleştirdiğimiz ihale kapsamında ilk vagonumuz geldi. Hayırlı olsun” dedi.

SEFERLER DAHA SIK ARALIKLARLA DEVAM EDECEK
Başkan Muhittin Böcek’in talimatlarıyla projelerin tek tek hayata geçirildiğini söyleyen Başdanışman Dr. Cem Oğuz, 3. Etap Raylı Sistem Hattı üzerinde vagon sayısının artırılmasıyla sefer sayılarının sıklaşacağını söyledi. Oğuz, şöyle konuştu: “Antalya’da toplu taşımanın tercih edilebilir olması için çalışıyoruz. Bugün teslim edilen vagonun raylara inmesiyle birlikte 3. Etap Raylı Sistem Hattı’nda şu anda 14 dakika arayla giden vagonlar artık daha sık aralıklarla sefer gerçekleştirecek. Bu sayede daha hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlanacak. Mart ayı sonunda ikinci vagonumuz da teslim edilecek.”

1500 KM’LİK DENEME SÜRÜŞÜ
Antalya Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Filiz de vagonların hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Bugün 3. Etap Raylı Sistem’de işleteceğimiz vagonlarımızın ilkini teslim aldık. Vagonlar önce 1500 kilometrelik bir deneme sürüşüne tabi tutulacak. Vatman arkadaşlarımızın da bu vagonlarda yapacağı eğitimlerden sonra 3. Etap hattımızda işletmeye başlayacağız. Başkanımızın da söz verdiği gibi biz Antalya için her türlü çalışmayı, çabayı gösteriyoruz. Söz verdiğimiz her şeyi her zaman yerine getiriyoruz. Muhittin Başkanımızın bu konuda başarısız olacağı düşüncesinde olan insanlar da zannediyorum bu yaptığımız çalışmalarla o düşüncelerinden uzaklaşacaklardır.” 
Raylı sistem, toplu taşımada yeni tercih oldu

Blog Single
Varsak-Müze hattı 892 bin yolcuyu taşıdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında hizmete giren Varsak- Müze arasındaki yeni hat 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında yaklaşık 892 bin yolcu taşıdı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘Yarım kalan, halkın yararına olan projeleri tamamlayacağız’ sözünü gerçekleştirdi ve 3. Etap Raylı Sistem Projesi tamamlanarak Antalya ulaşımına kazandırıldı. 25 Ekim tarihinde yolcu taşımaya başlayan Varsak-Müze arasındaki yeni hat Antalyalıların yeni ulaşım tercihi oldu.

İKİ AYDA 892 BİN YOLCU TAŞIDI
Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım ağına güç kazandıran Varsak'ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Müze ile şehir merkezine bağlayan Varsak–Müze hattı ile kesintisiz ulaşım sağlanıyor. 25-Ekim-1 Kasım tarihleri arasında vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veren yeni hat, 1 Kasım- 31 Aralık tarihleri arasında 892 bin yolcu taşıdı.

GÜNLÜK 16 BİN KİŞİ
Hafta içi günlük ortalama 16 bin kişi konforlu ve kaliteli ulaşımı tercih ediyor. Raylı sistem; Atatürk Durağı, Sakarya, Batıgar, Yenidoğan, Kültür, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi, Meltem, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Müze Durağı arasındaki güzergahında seferlerine devam ediyor.
Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz

Blog Single

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının ücretsiz yolcu taşıması kararı aldı. 29 Ekim Cuma günü belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı vatandaşların kutlamalara rahat ulaşım sağlamaları ve Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamaları için ücretsiz olacak.

Raylı Sistem ilk seferine yoğun ilgiyle başladı

Blog Single

Toplu taşımaya hızlı ve konforlu ulaşım geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi toplu taşımada konfor ve hızlı ulaşım sağlayacak 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde yolculu seferleri başladı. Varsak-Müze hattında başlayan ücretsiz seferlere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. “İlk günden ulaşımın kolaylığını yaşadık” diyerek memnuniyetlerini dile getiren Antalyalılar, Başkan Muhittin Böcek’e de teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı 3. Etap Raylı Sistem Projesi hizmet vermeye başladı. Varsak-Müze arasındaki yeni hat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bugünden itibaren bir hafta ücretsiz olarak vatandaşları taşımaya başladı.

SÖZ VERDİ TAMAMLADI 

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘Yarım kalan, halkın yararına olan projeleri tamamlayacağız’ sözünü tutarak, 3. Etap Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirdi. Başkan Muhittin Böcek göreve gelir gelmez başlatılan çalışmalarla 18 kilometrelik hattın 11 kilometresi tamamlanarak Antalya ulaşımına kazandırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım ağına güç kazandıracak Varsak'ı Otogar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Müze ile şehir merkezine bağlayan 3. Etap Raylı Sistem Projesi tamamlanarak bugün saat 05.30 itibariyle tramvay seferleri başladı.

KONFORLU VE KALİTELİ ULAŞIM 
Raylı sistem; Atatürk Durağı, Sakarya, Batıgar, Yenidoğan, Kültür, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi, Meltem, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Müze Durağı arasındaki güzergahında ilk yolcularını taşımaya başladı. Varsak’tan raylı sisteme binen Erol Özer, “Daha ilk günden çok memnun kaldık. Otobüs yoğunluğundan kurtulduk, daha hijyenik ve konforlu. Varsak’tan geliyoruz Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gidiyoruz. Yolculuğumuz otobüsle daha uzun sürüyordu ve yoğunluk oluyordu. Raylı Sistem bizim için çok iyi oldu. Muhittin Böcek Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

HASTANE VE DENİZE ARTIK KOLAY ULAŞACAĞIZ 
Ahmet Kıpır adlı vatandaşta, “Çocuğum hasta olduğu için hastaneye sık gidip geliyoruz. Raylı sistem bizim için büyük kolaylık olacak. Rahat rahat gidip gelebileceğiz. Ayrıca denize gitmemiz de kolaylaştı. Denize gitmek için otobüs bekliyorduk. Ama şimdi Müze’nin önünde inip yürüyerek sahile inebileceğiz. Başkanımız Muhittin Böcek’e bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Raylı sistemin ilk seferini merak ettiği için bindiğini ifade eden Leyla Balcıoğlu da, “Ulaşıma yeni bir katkı olacak. Raylı sistem sayesinde trafikte de çok vakit kaybetmeyeceğiz. Örneğin Varsak’tan bineceğiz Konyaaltı’nda ineceğiz. Artık her yere ulaşım biraz daha kolaylaştı. Muhittin Böcek başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

ÖĞRENCİ DE VATANDAŞ DA MEMNUN 
Üniversite öğrencisi Batuhan Demir de kent içinde trafik yoğunluğunun çok olduğuna dikkat çekerek, “Biz öğrenciler için hem ücret hem de güzergah olarak çok uygun bir ulaşım aracı olacak. Bugün ilk seferine bindim kendi adıma çok memnun” diye konuştu.